25 ene 2015, 13:35

Дъжд 

  Poesía » De amor
329 0 0

Утаява се дъждът на капки.
Тихо се прецежда реалността.
Намирам се в миговете кратки,
в едно с усмивката и радостта.
 

Чудесно е да чувствам любовта,
единство, разум, тяло и душа!
Безбройни капчици или роса,
дъжда като частица от света...

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??