Jan 25, 2015, 1:35 PM

Дъжд 

  Poetry » Love
328 0 0

Утаява се дъждът на капки.
Тихо се прецежда реалността.
Намирам се в миговете кратки,
в едно с усмивката и радостта.
 

Чудесно е да чувствам любовта,
единство, разум, тяло и душа!
Безбройни капчици или роса,
дъжда като частица от света...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??