25 oct 2010, 20:54

Дъжд 

  Poesía » Otra
421 0 0

Дъжд

 

Само дъждът може да отмие праха от мечтите ми,

и само дъждът успява да скрие сълзите ми,

той е единствената радост в моя живот,

и той единствен ме кара да забавя ход.

 

Само дъждът ми вдъхва надежда, че нещо ще се промени,

и само дъждът кара всеки лош спомен да се стопи,

той единствен кара сърцето ми отново да тупти,

и той единствен ме кара спокойно да затворя очи.

© Андрей Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??