25 окт. 2010 г., 20:54

Дъжд 

  Поэзия » Другая
427 0 0

Дъжд

 

Само дъждът може да отмие праха от мечтите ми,

и само дъждът успява да скрие сълзите ми,

той е единствената радост в моя живот,

и той единствен ме кара да забавя ход.

 

Само дъждът ми вдъхва надежда, че нещо ще се промени,

и само дъждът кара всеки лош спомен да се стопи,

той единствен кара сърцето ми отново да тупти,

и той единствен ме кара спокойно да затворя очи.

© Андрей Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??