Дъжд
Само дъждът може да отмие праха от мечтите ми,
и само дъждът успява да скрие сълзите ми,
той е единствената радост в моя живот,
и той единствен ме кара да забавя ход.
Само дъждът ми вдъхва надежда, че нещо ще се промени,
и само дъждът кара всеки лош спомен да се стопи,
той единствен кара сърцето ми отново да тупти,
и той единствен ме кара спокойно да затворя очи.
© Андрей Всички права запазени