Защо дъждът не спира да вали?
Защо така сълзи пролива?
Защото в мръсотия сме затънали нали!?
Защото няма управия...
Сега мълчим във памет на душите.
Скърбим за хора, домове и труд човешки!
Трагедия голяма ни превзема !?
Как искаме дъждът да спре.
Но той вали наказва греховете
които сме натрупали уви.
Защо дъждът не спира да вали?
Защо сълзи пролива?
© Ангел Todos los derechos reservados