17 ene 2008, 14:48

Дъжд 

  Poesía » Otra
985 0 20

Диво  и  бясно  вали.

Господи, колко  е  хубаво!

Страшно  небето  гърми

в  шантави  облаци  прибулено.

 

 

Тичам  през  лудите  водопади,

викам  след  всеки  гръм.

Падат  в  мен  всички  прегради,

вече  съм  друга. Отвън 

ми  е  чисто  и  живо.

Purple  rain...  Лудо  е, светло,

чакам  дъга - волтова  или  цветна,

няма  значение. Само

нека  вали, да  не  спира,

нека  гърми  и  трещи.

Нека  от  мен  да  отмие 

всички  спомени - лоши, добри.

Нека  да  се  родя  отново

след  този  дъжд  странно  весел

и  под  дъгата  да  мина,

за  да  намеря  себе  си.

 

 

Господи, колко  е  хубаво!

Моля  те, не  ни  се  гневи -

понякога  просто  забравяме,

че  трябва  да  бъдем  добри!

© Валентина Драгнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??