Валят машини с бюлетини вътре,
валят и избори, и не от вчера,
и свобода след тях едва се тътри,
сънува, че е робство, и трепери
след толкова илюзии разбити,
след толкова измислени победи,
как милиони гладни да засити,
и как с богатство да засипе бедни.
© Милена Френкева Todos los derechos reservados