16 нояб. 2021 г., 11:26

Дъжд от избори 

  Поэзия
321 0 2

Валят машини с бюлетини вътре,

валят и избори, и не от вчера,

и свобода след тях едва се тътри,

сънува, че е робство, и трепери

 

след толкова илюзии разбити,

след толкова измислени победи,

как милиони гладни да засити,

и как с богатство да засипе бедни.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??