Дъжд от мечти
Дъжд от мечти много рядко вали,
не защото няма Вода на Земята.
От несбъднати дни страшно боли,
щом усети порива Синевата.
Смела Целувка ражда Мигът -
Вяра и Обич разменят си пръстени,
Бяла Надежда, нежна Песен за Път
на Очи - знаещи, силни и кръстени.
Дъжд от мечти вече трудно вали,
но прииждат Облаци в танц над Предели.
Позволи този Дъжд, ей така, изведнъж -
право на Избор имат трудните Цели...
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados
право на Избор имат трудните Цели...