Aug 18, 2009, 11:19 PM

Дъжд от мечти 

  Poetry » Other
873 0 19

 

Дъжд от мечти

 

Дъжд от мечти много рядко вали,

не защото няма Вода на Земята.

От несбъднати дни страшно  боли,

щом усети порива Синевата.

 

Смела Целувка ражда Мигът -

Вяра и Обич разменят си пръстени,

Бяла Надежда, нежна Песен за Път

на Очи - знаещи, силни и кръстени.

 

Дъжд от мечти вече трудно вали,

но прииждат Облаци в танц над Предели.

Позволи този Дъжд, ей така, изведнъж -

право на Избор имат трудните Цели...

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??