10 oct 2013, 18:20

Дъждовни цветя 

  Poesía » De amor
473 0 3

 

                    

                            ДЪЖДОВНИ ЦВЕТЯ

 

                             Сбъркана прогноза -

                             и тръгвам днеска мокра

                             с рокля на цветя...

                             Обръщат се чадъри

                             и не, че днес я търся,

                             но шляпа любовта... :)

 

 

                            По хайкуто на Христина Панджаридис.

              

                            Рокля на цветя

                            чадърите се обръщат

                            след нея

 

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??