ДЪЖДОВНИ ЦВЕТЯ
Сбъркана прогноза -
и тръгвам днеска мокра
с рокля на цветя...
Обръщат се чадъри
и не, че днес я търся,
но шляпа любовта... :)
По хайкуто на Христина Панджаридис.
Рокля на цветя
чадърите се обръщат
след нея
© Радка Миндова All rights reserved.