10.10.2013 г., 18:20 ч.

Дъждовни цветя 

  Поезия » Любовна
470 0 3

 

                    

                            ДЪЖДОВНИ ЦВЕТЯ

 

                             Сбъркана прогноза -

                             и тръгвам днеска мокра

                             с рокля на цветя...

                             Обръщат се чадъри

                             и не, че днес я търся,

                             но шляпа любовта... :)

 

 

                            По хайкуто на Христина Панджаридис.

              

                            Рокля на цветя

                            чадърите се обръщат

                            след нея

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??