10 окт. 2013 г., 18:20

Дъждовни цветя 

  Поэзия » Любовная
472 0 3

 

                    

                            ДЪЖДОВНИ ЦВЕТЯ

 

                             Сбъркана прогноза -

                             и тръгвам днеска мокра

                             с рокля на цветя...

                             Обръщат се чадъри

                             и не, че днес я търся,

                             но шляпа любовта... :)

 

 

                            По хайкуто на Христина Панджаридис.

              

                            Рокля на цветя

                            чадърите се обръщат

                            след нея

 

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??