7 ago 2007, 15:02

Дъждовни истини 

  Poesía
744 0 4
... Разцъфна като цвят дъха ти...
Очите-кадифе, стопени,
намериха далечната шир
и ти просто задиша от мен...
от стиха ми,
и пиеха ме какаовите очи...
А вън дъжда не спря,
не спряха цветовете ти -
цъфтяха...
а душата -
намери се...
Намери те...
Намери ме...
Сред капките навън -
туптящи, носещи
една любов, пресъхнала
от снощи...

© Анелия Кирчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??