24 nov 2015, 10:23

Дъждовно 

  Poesía » Otra
395 0 7


Дъждовно


усещам жаждата ти за живот

(по право тя ти се полага)

нима те плаши този епизод

(сюжетът помни как вървяхме двама)

дъждовно е

а казват тихите води

са най-опасни и дълбоки

ти пил ли си от облак който се бои

да извали раздялата си с небосвода

помни

тук всяко острие невинно е

докато не срещне своя притежател

интригата извърта винаги очи

когато разпознае истински предател

е 

вече знаеш-хубавото предстои

плътта е тук и води своите сражения

духът въздъхва и мълчи

(безсмъртният кога ли прави заключения)

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??