Дъждовно
усещам жаждата ти за живот
(по право тя ти се полага)
нима те плаши този епизод
(сюжетът помни как вървяхме двама)
дъждовно е
а казват тихите води
са най-опасни и дълбоки
ти пил ли си от облак който се бои
да извали раздялата си с небосвода
помни
тук всяко острие невинно е
докато не срещне своя притежател
интригата извърта винаги очи
когато разпознае истински предател
е
вече знаеш-хубавото предстои
плътта е тук и води своите сражения
духът въздъхва и мълчи
(безсмъртният кога ли прави заключения)
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.