15 ene 2016, 13:05

Дъждовно 

  Poesía
443 1 4

 

Най-тягостно ми е, когато завали.

Небето става черно, сякаш плаче,

а капките дъждовни, все едно, сълзи,

се разливат тихо по клепачите ми.

 

И този миг притихнал е света,

как странно е, напомня ми на мене - 

с очи дълбоки на разлюбена жена,

така далечна ... от вселената ...

 

Опитах, ала не успях да те забравя,

сърцето в мен не ми го позволи.

Сега единственото, дето ми остава,

е да те мечтая, когато завали.

 

04.02.2015

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??