4 jun 2014, 23:43

Дъждът 

  Poesía
409 0 0

ДЪЖДЪТ

На Анита Коларова 

 

Дори да иска да опита

да скрие стъпки във мъглите,

дори в тревите тих да шумоли,

пак в мене стих един долита,

от лириката на Анита:

„Дъждът не може тайно да вали”.

 

Живодар Душков

© Живодар Душков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??