21 ago 2018, 19:15  

Дъждът 

  Poesía
584 1 2

 

Капе дъждът по прозорците слепи.
Носи се тихо безмълвният звук.
Сякаш заточен така е вовеки.
Толкова лек- ала с удар на чук.

 

Капе дъждът по листа и дървета.
Може би тъжен е? Как мислиш ти?
Може би тъжно го гледа поетът?
Може би вижда го със свои очи?

© LeonaXIII Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??