21.08.2018 г., 19:15 ч.  

Дъждът 

  Поезия
583 1 2

 

Капе дъждът по прозорците слепи.
Носи се тихо безмълвният звук.
Сякаш заточен така е вовеки.
Толкова лек- ала с удар на чук.

 

Капе дъждът по листа и дървета.
Може би тъжен е? Как мислиш ти?
Може би тъжно го гледа поетът?
Може би вижда го със свои очи?

© LeonaXIII Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??