12 oct 2010, 9:32

Дъждът вали, вали 

  Poesía
1097 0 14

Тропа дъжд в стъклата

И мъгла се стеле...

Накъде е тръгнала сълзата

Душата свива се и стене

Падат вън листата

Сгърчени и пожълтели

Тъпчем ги с краката

Ни разбрали ни видели

Същи сме листа

Трептиме на върха

После падаме в калта

Потъпкани от хиляди крака

В очите дъжд вали

Превземат ни мъгли

Това не са сълзи

Дъждът вали вали

Душата не боли

Това не са мъгли

Светлината там блести

Дъждът вали вали

Всичко той изми...

© Любомир Деничин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??