19 nov 2008, 20:25

Дългият път 

  Poesía » De amor
598 0 2

Вървях твърде дълъг път,

изпълнен с болка и страдание...
Любимите хора, които обичах,

обърнаха ми гръб.
Сега вървя сама и чакам...
Чакам тази раздираща ме болка в гърдите да спре...
През живота си обичах, като за последно,

но разбрах, че хората са лицемери.
И сега често се питам,

разхождайки се из цветното килимче от листа:
Къде сгреших?...

Но сърцето не спира да кърви по отминалите дни.

© Златина Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Дано скоро намериш отговор и да спреш да се мъчиш!
    Поздрав за стиха!
  • Е, то доста хора се питат тези неща, но живота е пред теб, гледай натам ,а не назад !
Propuestas
: ??:??