4 jul 2008, 8:33

Дългият път към края! 

  Poesía » De amor
775 0 1

Върви една душа и пее,

обгърната в страх и бяс.

Върви, не спира да копнее

за нежност и любов в този час.

 

Върви една душа и стене,

търси края на света.

Върви, не спира да линее,

потънала в самота.

© Десислава Азманова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??