4.07.2008 г., 8:33 ч.

Дългият път към края! 

  Поезия » Любовна
859 0 1

Върви една душа и пее,

обгърната в страх и бяс.

Върви, не спира да копнее

за нежност и любов в този час.

 

Върви една душа и стене,

търси края на света.

Върви, не спира да линее,

потънала в самота.

© Десислава Азманова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??