Jul 4, 2008, 8:33 AM

Дългият път към края! 

  Poetry » Love
860 0 1

Върви една душа и пее,

обгърната в страх и бяс.

Върви, не спира да копнее

за нежност и любов в този час.

 

Върви една душа и стене,

търси края на света.

Върви, не спира да линее,

потънала в самота.

© Десислава Азманова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??