8 ago 2018, 13:46

Дълго многоточие 

  Poesía » De amor, Filosófica, Versos blancos, Verso libre, Otra
631 0 0

Дълго многоточие

 

Колко дълго
Ще чакам дяла си любов?
Колко дълго
път ще търся
към своя топъл дом?
Как реши да дойдеш?
Път ли имаш, по който да вървим?
Имам мисли, които в многоточие завършват.
Ти любов ли носиш... или точки?

 

А.А.

© А.А. Todos los derechos reservados


Фон:   https://www.youtube.com/watch?v=lBPEkEOUUp0

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??