Aug 8, 2018, 1:46 PM

Дълго многоточие 

  Poetry » Love, Phylosophy, White poetry, Free verse, Other
633 0 0

Дълго многоточие

 

Колко дълго
Ще чакам дяла си любов?
Колко дълго
път ще търся
към своя топъл дом?
Как реши да дойдеш?
Път ли имаш, по който да вървим?
Имам мисли, които в многоточие завършват.
Ти любов ли носиш... или точки?

 

А.А.

© А.А. All rights reserved.


Фон:   https://www.youtube.com/watch?v=lBPEkEOUUp0

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??