8.08.2018 г., 13:46 ч.

Дълго многоточие 

  Поезия » Любовна, Философска, Бели стихове, Свободен стих, Друга
626 0 0

Дълго многоточие

 

Колко дълго
Ще чакам дяла си любов?
Колко дълго
път ще търся
към своя топъл дом?
Как реши да дойдеш?
Път ли имаш, по който да вървим?
Имам мисли, които в многоточие завършват.
Ти любов ли носиш... или точки?

 

А.А.

© А.А. Всички права запазени


Фон:   https://www.youtube.com/watch?v=lBPEkEOUUp0

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??