8 авг. 2018 г., 13:46

Дълго многоточие 

  Поэзия » Любовная, Философская, Белые стихи, Свободный стих, Другая
632 0 0

Дълго многоточие

 

Колко дълго
Ще чакам дяла си любов?
Колко дълго
път ще търся
към своя топъл дом?
Как реши да дойдеш?
Път ли имаш, по който да вървим?
Имам мисли, които в многоточие завършват.
Ти любов ли носиш... или точки?

 

А.А.

© А.А. Все права защищены


Фон:   https://www.youtube.com/watch?v=lBPEkEOUUp0

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??