5 abr 2012, 11:14

Дълго отлагана среща 

  Poesía » De amor
599 0 7

Ще се срещнем в живота суров

най-накрая, с очи закопнели.

 

С буен ритъм пулсира сърцето.

Ще се пръсне, но няма да спре.

И прашинки от него ще светят.

Ще посипят земята - навсякъде.

 

На молекулки влюбени ще се

разпръснат чувствата искрени.

 

Колко много години се търсихме,

а се открихме във края на лято горещо...

 

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??