20 ene 2010, 22:01

Дългото търсене на несрещнатото 

  Poesía » De amor
774 0 17

 

Дългото търсене на несрещнатото

 

Дълго гледах към теб –

изгоряха очите ми.

Дълго виках по теб –

онемях.

Дълго тичах  след теб –

уморих се от скитане.

Дълго мислих за теб –

полудях.

 

Търсех път  –

Боже, колко се лутах.

Търсех обич –

оказа се блян.

Търсех храм –

дом за моите чувства.

Търсех  сън –

но се будех в капан.

 

Срещах много любов –

и препълних сърцето си.

Срещах жажда –

живял съм във грях.

Срещах всичко, което можах –

но проклет да съм.

Среща с теб... втори път –

не посмях.

© Александър Калчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??