14 dic 2007, 9:12

Дървета без листа 

  Poesía » Otra
863 0 11

Дърво с листа искрящи,
свежест от кичестата есен,
възкачило оназ далечна долина...
Извисява се с ефирна светлина
и докосва с потайна нежност небесна синева...

 

Идва зимата студена,
листата падат постепенно,
остава само споменът за тях...
Сълзи се свличат като ефирни капки,
само мраз обхваща клоните болнави...

 

Ний сме като тях - изпълнени с плам,
но зад всеки кът потаен
чака ни смразяващият кръговрат.
Има кой да скъса нашите "листа"...

 

Попадаме в безумен кръговрат,

сред безумната тълпа...

 

© Зузка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??