6 nov 2007, 10:00

Дързост 

  Poesía » Versos blancos
875 0 15

Не  признавам възрасти!

Не признавам вина!

Не признавам фалшиви любови!

Не признавам отронена "с повод"  сълза!

Не признавам  календари, сезони!

 Аз съм тук!

С  име ЖЕНА!

На мен подчинени са всички житейски закони!                                              

© Мариета Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??