6.11.2007 г., 10:00 ч.

Дързост 

  Поезия » Бели стихове
842 0 15

Не  признавам възрасти!

Не признавам вина!

Не признавам фалшиви любови!

Не признавам отронена "с повод"  сълза!

Не признавам  календари, сезони!

 Аз съм тук!

С  име ЖЕНА!

На мен подчинени са всички житейски закони!                                              

© Мариета Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??