20 dic 2021, 18:30

Дюнер 

  Poesía » De humor
1091 2 8

О, дюнеро велики,
цар на бързата закуска,
само да те зърна точа лиги,
как мечтая да те вкуся.

Сочни, пържолки уханни,
как на шишчето се връткат
Режи, дюнерджио, че съм гладна,
та зъбите ми вече дрънкат.

Размятай таз арабска питка,
не жали картофи, ни салата,
повечко сос ми сложи, нека има.
Хайде, свий го, че трепери ми снагата.

Обичам го през всичките сезони!
Обичам и големия и XL-а!
Обичам го, макар да е греховен!
Обичам го, макар да съм дебела!




© Бисерка Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??