19 abr 2012, 22:36

* * * 

  Poesía
345 0 0

Искам утре да те видя,

да не отделяш очи от мен.

Там, някъде помежду ни -

на времето да сме в плен.

В очите ти да погледна -

както никой друг досега.

Дълбоко в душата ти да

вникна -

да бъда единствен откривател

зад непробиваемата стена.

Ръката ти да докосна,

да усетя как напрежението

преминава в моята ръка.

Без причина да те прегърна,

за миг - вечен,

да усетя, че мой си и на никоя друга.

Но съдбата те е срещнала

с друга...

И моят блян

живее....

само в мен.

А погледа ти с тъга

срещам всеки ден.

© Венелина Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??