7 dic 2013, 19:10

* * * 

  Poesía
590 0 5

Защо дойде, иди си ти, незваната,
защо си спомни тази нощ за мен,
не пъхай костеливи пръсти в раната,
дългът към теб отдавна е платен.

 

Защо дойде, иди си ти, нечакана,
защо превръщаш нощите в камшик,
сълзата ми пресъхна неизплакана,
остана само споменът безлик.

 

Защо дойде, иди си ти, негонена,
защо превръщаш нощите във стих,
душата взе ми, е вземи и спомена,
забравих вече, да, но не простих.

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??