4 jul 2009, 0:03

* * * 

  Poesía
326 0 1

 

                                                   ДНЕС

 

                                       Не се смея. Не се шегувам.

                                                Страхувам се,

                                       да не останеш сам със себе си

                                       и да заключиш нашите илюзии.

                                       Затвориш ли се в своя малък свят,

                                       какво ще стане с любимия ни град,

                                        с есенния листопад и с пролетта?

                                        Ще тъгуват дори веселите радости.

                                         Ще плаче и смехът. Ще стачкуват

                                         всички разносвачи на човешка обич.

                                         Отчаяният оптимизъм ще поиска

                                              отплата за погубената вяра.

                                         Ще бъде страшен ден, нали ти казвам.

                                                        Не се шегувам.

                                                         Страхувам се.

                                                                                     

                                                                                       Wali  / Виолета Томова/

© Виолета Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??