4 dic 2021, 10:24

*** 

  Poesía » Filosófica
348 0 1

 

В миг свещен

се отваря небето

и звездичка-душа

на Земята слиза

за да може да люби и учи,

броеница от обич да ниже.

 

Колко малко ни е времето тука,

колко много са нашите грешки.

Колко молим се за сполука

и не се – за душите човешки.

© Людмила Игнатова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??