Един живот си отива,
още един смях притихва,
още едно сърце спира да пулсира,
една душа отново си отлита...
И следва порой от сълзи,
разбити сърца,
души, покрити с рани,
покрити с кръв лица.
Един живот си отива,
а със него още стотина.
Живи трупове като че ли
бродят из улиците, загубили своите души...
Един живот си отива,
още едно сърце спира да пулсира...
© Ани Todos los derechos reservados
а със него още стотина.
Живи трупове като че ли
бродят из улиците, загубили своите души...
Най-страшно е да загубиш човек...!