14.06.2009 г., 20:19 ч.

Един живот си отива... 

  Поезия » Философска
781 0 1

Един живот си отива,
още един смях притихва,
още едно сърце спира да пулсира,
една душа отново си отлита...

И следва порой от сълзи,
разбити сърца,
души, покрити с рани,
покрити с кръв лица.

Един живот си отива,
а със него още стотина.
Живи трупове като че ли
бродят из улиците, загубили своите души...

Един живот си отива,
още едно сърце спира да пулсира...

© Ани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Един живот си отива,
    а със него още стотина.
    Живи трупове като че ли
    бродят из улиците, загубили своите души...

    Най-страшно е да загубиш човек...!
Предложения
: ??:??