Jun 14, 2009, 8:19 PM

Един живот си отива... 

  Poetry » Phylosophy
800 0 1

Един живот си отива,
още един смях притихва,
още едно сърце спира да пулсира,
една душа отново си отлита...

И следва порой от сълзи,
разбити сърца,
души, покрити с рани,
покрити с кръв лица.

Един живот си отива,
а със него още стотина.
Живи трупове като че ли
бродят из улиците, загубили своите души...

Един живот си отива,
още едно сърце спира да пулсира...

© Ани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Един живот си отива,
    а със него още стотина.
    Живи трупове като че ли
    бродят из улиците, загубили своите души...

    Най-страшно е да загубиш човек...!
Random works
: ??:??