Прелитна нежен полъх като зов,
в дъх небето се разтвори и отмина.
Сега сме вече сила и любов,
и две души, родени с херувими.
А сън ли беше синьото небе,
един от друг отпивахме сълзите.
И двама с теб отпивахме дъждец,
щом се милвахме от святото си вричане.
Прелитна нежен полъх като зов,
в дъх небето се разтвори и отмина.
Един обет чрез вярата във Бог,
че с теб ще се обичаме завинаги!
© Аз Todos los derechos reservados