29 may 2009, 23:23

Един от друг далече 

  Poesía » De amor
610 0 2

Настръхва тялото ми!.... Сън това ли беше?

Наистина ли с теб бях, та ти си тъй далече!

Дъхът ти, кожата, ръцете ти усетих...

Как да задържа момента?... Аз просто не се сетих!

 

Хиляди неща поисках да разкажа, чувствата си да излея,

с тебе, чиста, този миг да изживея...

Дланите ти, парещи обгръщаха ме с нежност,

аз бях там, с Теб, а любовта ни цяла вечност!

 

Събудих се, погледнах - вън сякаш е валяло.

Даже слънцето се скрило - сигурно е завидяло!

Сън било е, знам, разбрах го вече, но чувствам - 

скоро няма да сме тъй един от друг далече!

© Виржиния Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??