May 29, 2009, 11:23 PM

Един от друг далече 

  Poetry » Love
609 0 2

Настръхва тялото ми!.... Сън това ли беше?

Наистина ли с теб бях, та ти си тъй далече!

Дъхът ти, кожата, ръцете ти усетих...

Как да задържа момента?... Аз просто не се сетих!

 

Хиляди неща поисках да разкажа, чувствата си да излея,

с тебе, чиста, този миг да изживея...

Дланите ти, парещи обгръщаха ме с нежност,

аз бях там, с Теб, а любовта ни цяла вечност!

 

Събудих се, погледнах - вън сякаш е валяло.

Даже слънцето се скрило - сигурно е завидяло!

Сън било е, знам, разбрах го вече, но чувствам - 

скоро няма да сме тъй един от друг далече!

© Виржиния Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??