10 ene 2015, 18:03

Единадесет избрани 

  Poesía
395 0 0

Единадесет избрани


Ний сме черни светове,
безформени, без цветове.
Безвремието ни родило,
земна клопка притаи ни.


Сенки, странстващи вовеки
по космически пътеки.
Мракът ни опиянил е,
светлината ни пленила.


Хаосът ще ни избави.
Границите ще забравим.
Десетте ги ний не знаем,
казуално прокълнати.


Вечно в тъмнината скрити,
ний сме пламъка в очите.
В мрака те ще се отворят
и без думи ще говорят.


Светлината е преграда.
Мракът не таи пощада.
Всичко в нищо ще превърне
в лед и огън ще обгърне.


Хаосът е наш учител,
наш спасител, покровител.
Всички него ще усетят
щом Смъртта криле разпери.


Тъмнината нас ни води.
Без посока нейде бродим.
Единадесет избрани
свободата ни поднасят!

© Несъществуващ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??