22 ene 2023, 21:58

Единение 

  Poesía » Otra
334 0 0

Сама със вятъра в нощта да бъда аз обичам... 

Сама, сред вълци, в гъстите мъгли да тичам ...

Сама, където всичко е едно...

Сама, в несъществуващо добро и зло.... 

Сама, не в самота, но в единение 

Да бъда там, където всичко е прозрение ...

...където всеки дъх е Истинско смирение ,

отворила врата за всяко Божие явление....

© Свещен Огън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??