Сама със вятъра в нощта да бъда аз обичам...
Сама, сред вълци, в гъстите мъгли да тичам ...
Сама, където всичко е едно...
Сама, в несъществуващо добро и зло....
Сама, не в самота, но в единение
Да бъда там, където всичко е прозрение ...
...където всеки дъх е Истинско смирение ,
отворила врата за всяко Божие явление....
© Свещен Огън Все права защищены